naar en in Tucson

Zondag vertrokken uit Deming, simpele camping maar voor 1 nacht prima te doen.
We hebben er een patent op, maar we zijn ‘s nachts weer gewekt door de trein.

Eerst nog even naar Erik en Jessica gebeld en toen op weg.
Weer veel wind, dus 2 handen aan het stuur.
Onderweg diverse waarschuwingen, let op  gevaar voor zandstormen, auto aan de kant, motor af, niet op de rem en veiligheidsriem aanhouden!!!

In Tucson eerst naar San Xavier del Bac gegaan. Een oude missiepost van de Jezuïeten. Opgericht door de priester father Kino in 1692!!!!!
Missiepost nog steeds in gebruik.

Doorgereden naar Green Valley, mooie camping, geen WiFi.
We ontdekten, dat we  problemen met het systeem om de camper waterpas te zetten hebben.
Weer contact met RoadBear opgenomen, 1 uur via de telefoon voor technicus gespeeld, geen resultaat. Gaan morgen in Tucson op zoek naar een RV repair centre.

Gesprekje met de buren gehad waarin we verteld hebben dat onze koelkast niet werkt. Na 10 minuten kwam de buurman zijn auto aanbieden, als we voor eten nog op stap moesten. Dit doet je weer goed, Amerikanen zijn erg gastvrij en sociaal in dit soort omstandigheden.

Maandag nogmaals met RoadBear gebeld en eea uit de doeken gedaan bij onze vriend Carlos, uitkomst we gaan naar RV reparateur in Tucson om het probleem op te lossen.

Reparateur alles onderzocht en het blijkt, dat de elektrische aansturing van de leveler kapot is. Onderdeel kan pas woensdag in Tucson zijn, blijven we niet  op wachten, hebben vandaag al een dag verspeeld.
Gaan bij een campingzaak wel van die gele oprij blokken kopen.

Morgen eerst naar het Saguaro NP om de gigantische cactussen te zien.
Daarna gaan we door noordwaarts, hebben nog een week te gaan.

Gereden 2 dagen 288 mijl
Totaal gereden 2741 mijl

2 gedachten over “naar en in Tucson

  1. hoeks013 zegt:

    Jullie hebben nogal wat pech met deze camper, jammer. Maar ik hoop dat jullie toch genieten van deze trip, wat gezien de mooie foto’s en de verhalen over de reis wel lukt,denk ik dat. Maak er nog een mooie week van.
    Groetjes uit Hoofddorp

Geef een reactie