prachtige parken

Gisteravond nog gezellig een paar uurtjes met Liesbeth en Wybe een borreltje gedronken.
Leuk elkaar weer te zien en ervaringen uit te wisselen.
Dit is waarschijnlijk de laatste keer dat we elkaar in de vakantie treffen, gaan nu richting San Francisco en Los Angeles.

Vanmorgen de slurper weer eens bijgevuld, de prijzen worden steeds hoger.
Zijn naar het West Saguaro NP gereden. Door de grootte van de camper kunnen we niet overal komen.
Ons idee om te gaan wandelen is het niet geworden. Bij het visitorcentrum rondgekeken. Daarna weer in de camper door het park gereden en regelmatig gestopt om te genieten van de prachtige natuur en onvoorstelbaar veel grote cactussen.

Daarna richting Phoenix, onderweg het Picacho SP bezocht. Een onvoorstelbaar mooi park. Volop bloeiende struiken, noemen ze hier wild flowers, en ook weer heel veel grote en hoge cactussen.
Hier een korte wandeling gemaakt. Wilden graag in het park op de camping blijven, helaas was alles al vol.

Doorgereden richting Casa Grande en even daarvoor een camping gevonden

Was vandaag weer een prachtige dag, veel zon, warm en weinig wind.
Morgen weer noordwaarts via Phoenix, onze laatste week in de camper is ingegaan.

6 gedachten over “prachtige parken

  1. infovndk17@gmail.com zegt:

    Lang niets van ons gehoord, maar we volgen jullie wel.
    Veel kilometers, nogal veel koele dagen en wat pech met de camper. Maar nu is het tij gekeerd, want de korte broek is al een paar dagen uit de kast en jullie zien veel bijzondere en mooi dingen. Wandelen in een schitterende natuur is ook fantastisch. Geniet van jullie laatste week in de camper. Groetjes van ons beiden.

  2. wim en jetske zegt:

    Jeetje Paula wat ben je klein naast de cactus, heb je enig idee hoe oud ze zijn?? Is de camper gemaakt?? Ik hoop dat jullie de laatste week zonder problemen kunnen reizen . Geniet van al het mooie wat jullie onderweg tegen komen. Groetjes

  3. Pieter Boersma zegt:

    Daar ben ik weer na afwezigheid van een paar dagen. Kijk, dat zit zo. In het weekend waren wij met de kinderen in Zeeland aan de kust om de 75e verjaardag van Maaike te vieren. En nu blijven wij er de hele week nog. Het duurde dus even voor ik weer op internet kon en de reis verder kon volgen, maar vanavond weer alles gelezen en de foto’s bekeken en weer verbaasd gestaan van jullie afwisselende tocht door Amerika. Wat een verschillende landschappen en wat een tegenstellingen in het weer. Je merkt als lezer gewoon dat dit gewoon een heel ander land is, waar je ook op een andere manier gaat leven. New Mexico vond ik indrukwekkend met die parken vol cactussen. Die ken ik wel van plaatjes, maar in het echt die te zien, is natuurlijk wel iets anders. Jullie beleven Amerika op deze manier wel intens met al die verschillen. Zoals die prachtige missiepost, dan lijkt het alsof je in Zuid-Amerika bent, maar is nog steeds in de Verenigde Staten en geeft aan dat die Staten allemaal verschillend zijn.
    Ook het weer! Die harde wind waarover je schreef, bemoeilijkt het rijden en maakt het spannend, want dan is zo’n camper natuurlijk ook nog een zoveel groter dan een personenauto. Ik vind het een prestatie dat jullie je daar zo goed mee kunnen redden.
    Ik kijk weer uit naar de volgende etappe van jullie reis en stuur een hartelijke groet, ook namens Maaike, vanaf de Zeeuwse kust,
    Pieter

  4. stkraaij@hotmail.com zegt:

    Lieve Paula en Peter,
    Hier eindelijk een berichtje van ons.
    Wat schrijf je weer mooie verhalen Peter.
    We zien het haast beeldend voor ons.
    Wat een mooie reis is dit weer.
    We genieten van jullie belevenissen.
    Geniet jullie nog even van jullie laatste dagen maar dat gaat vast lukken.
    Wij blijven jullie met plezier volgen.
    Groetjes Jos & Sonja

  5. Ems zegt:

    Hallo Paula ben je zo erg gekrompen? Ik denk eerder dat die cactussen zo gigantisch zijn en vast heeeel oud. Wat een mega hoogte!!! Bloeien ze ook? Volgens mij zien en genieten jullie gigantisch!! Volgend jaar weer!!!
    Wat een geweldige route is dit tot dusver. Dat beetje pech neem je dus voor lief . Hou jullie haaks en blijf nog flink genieten

    Peter hij gaat goed in die enorme camper, genieten.

Geef een reactie