richting eindbestemming

Voordat we weer de snelweg op gingen, de grote slurper voor de laatste keer volgegooid. Ondanks, dat we een relatief goedkoop tankstation gevonden hadden, ging er voor bijna $200 in de tank.!!! Wij waren niet de enige die op de prijs af kwamen, hebben een half uur in de rij gestaan, voordat we aan de beurt waren.
Via de CA-99 weer noordwaarts. Afwisselende route, veel agrarische bedrijven, dus een groene omgeving. Veel fruit, groenten, olijven, wijn, pistache en hele grote boerderijen met duizenden koeien.
Besloten om niet te lang door te rijden en een mooie camping in Chowcilla gevonden. The Lakes RV & Golf Resorts. We zjn erg verrast om hier zo’n prachtige camping te vinden.
Hebben besloten morgen door te rijden naar de camping in een voorstad van San Francisco. Hadden hier al voor 1 nacht geboekt en we hebben er een nacht bijgeboekt. Dus morgen nog plm 110 mijl en dan mag de camper een dagje uitrusten, voordat we hem woensdag gaan inleveren.
Gereden vandaag 152 mijl Totaal gereden 3594 mijl

2 gedachten over “richting eindbestemming

  1. Ems zegt:

    Hoi niet verkeerd zo ‘n uitzicht!!! De kilometers tikken lekker aan maar je moet er wat voor overhebben als je van Oost naar west wilt met het zuiden erbij!! Gelukkig is het bijna ,behalve wat ongemakkelijkheden goed gelukt , houden zo. Wat vliegt de tijd zo het is al ,helaas voor jullie,, bijna voorbij. Maar de napraten doet ook mee ben benieuwd naar de verhalen. Het is nu maandag dus nog even genieten. Hou vol en als ik jullie verhalen niet meer op tijd lees een goede thuisreis!!! Groetjes ems

  2. Pieter Boersma zegt:

    Prachtige foto van het landschap met op de achtergrond de besneeuwde bergen. Wat is de wereld dan mooi. En ook nog rijk aan fruitbomen met fruit wat wij hier in de winkel kopen. Jullie zien het nu in het echt.
    Zo te zien is het ook mooi weer, het lijkt wel zomer met al die zon over het land en dat zal ook zeken aangenaam aanvoelen als je voor de camper met een biertje zit na een lange dag rijden.
    Maar jullie route is nu ook al bijna ten einde. Wat hebben jullie weer veel gezien en beleefd en wat mooi dat wij dat zo konden volgen. Een goede rit naar jullie inleverpunt, waarna het rijden voorbij is en je afscheid neemt van die grote camper. We horen nog wel hoe het de laatste dagen gaat. Een goede trip gewenst door Pieter en Maaike

Geef een reactie