New Mexico

Na een aantal uren goed geslapen te hebben werden we vroeg in de ochtend wakker gemaakt door het getoeter van de diverse goederentreinen.
Tijdens ons ontbijt ging de telefoon, Nederland. Jetske en Wim wilden even horen hoe het was.
Zijn vergeten te vermelden, dat we na een hele week door Texas te zijn gereden, onze allereerste ja-knikker hebben gezien, was ook meteen de laatste.

Ook hebben we gisteren in het binnenland richting Fort Stockton verschillende vervallen en verlaten dorpen gezien. Alles wordt achtergelaten, alleen de dagelijkse dingen worden meegenomen.

Vandaag verlaten we Texas en rijden de volgende staat binnen, New Mexico
Via El Paso, wat een stad!
Hadden het idee dat het een leuk klein grensstadje zou zijn. Maar tot onze verbazing, troffen we een immens uitgestrekte grote stad. Weinig hoge gebouwen, maar wel Mexicaanse invloeden.

Weer via de I-10, nu naar het westen.
Bij het naderen van de grens met New Mexico, wilde Paula een foto maken van  het welkomstbord van de staat. Helaas, een grote vrachtwagen belemmerde het uitzicht en dus een gevalletje pech, had ze een kwartier naar uitgekeken.
Onderweg heel veel grote boerderijen gezien, met duizenden koeien. Hebben hier nog nooit van CO2 gehoord lijkt het.
De grootte van deze bedrijven verbaast ons, zou in Nederland problemen opleveren.

Onderweg, op de snelweg moest iedereen door de controle van de Border Controle om te kijken kf er geen illrgalen in de voertuigen zitten, blijft ern rate gewaarwording.

In Deming een camping gevonden, prima voor 1 nacht.

Morgen via New Mexico richting Arizona.

3 gedachten over “New Mexico

  1. JosB zegt:

    Het gaat allemaal voorspoedig met jullie reis.
    Ga. zo door en laat ons genieten van jullie avontuur.
    Wat eten jullie allemaal en vooral waar halen jullie dit (warehouse)
    Hou ziet de binnenkant van jullie car er nu uit.. (please don’t show Peter’s underwear, pizzaboxes, MacD drinks and more)
    Ha ha .. kom op wat missen jullie nu het meest in the USA wat heel gewoon is in NL

  2. Petra zegt:

    Wat een prachtige reis maken jullie en wij genieten hier gewoon lekker met jullie mee. Prachtig om alle foto’s te zien en de verhalen te lezen.
    Heel veel plezier,

    Lieve groet,

    Petra

  3. wim en jetske zegt:

    Hoi Wim is met de Zonnebloem een weekje over de Rijn. Saai alleen thuis. Ja mijn vraag is ook stuur eens een paar foto’s van het interieur van de camper. Ben daar nieuwschierig naar. Gisteren nog een rondje langs de bollenvelden gefietst ,begint aardig op te komen. Al vinden wij dat veel velden leeg zijn. Veel plezier samen ,groetjes Jetske

Geef een reactie