richting Mexicaanse grens

Hebben Google opdracht gegeven, de komende dagen zoveel mogelijk de snelwegen te vermijden

Is een prachtige route geworden en hebben heel ontspannen gereden.
Heel afwisselend landschap.
Begon met veel groen en vlak. Daarna dor en droog, maar heuvelachtig. Bomen worden struiken en ook de cactussen komen zo langzamerhand in bloei .

Toen we dichter we bij de Mexicaanse grens kwamen, zagen we veel Border Controlers, heeft uiteraard te maken met de vele mexicanen, die illegaal de grens willen oversteken.

In Del Rio aangekomen, gezocht naar een overnachtingsplek.
Zijn uitgekomen in een mooi State Park, waar we met 6 campers staan.
Hebben alles aan boord, dus we kunnen ons zelf goed bedruipen.

Morgen door naar El Paso, weer langs de grens.

Temperatuur verwent ons de laatste dagen, gisteren 26 en vandaag 30 graden, toppie.

Gereden vandaag 180 mijl
Totaal 1920 mijl

3 gedachten over “richting Mexicaanse grens

  1. Pieter Boersma zegt:

    Mooi, die vermelding van de korte broek. Nou wordt het toch nog wat warmen en komen jullie misschien toch nog gebruind terug, want vandaag las ik over de 30 graden. Kijk, dat wil je wel hebben, zeker als je weet dat in Mijdrecht harde wind om de huizen waait en regen op de dakpannen valt en allen verlangen naar de zon en wat warmte.
    Jullie nu echt in het zuiden van Amerika, ook die ingewikkelde Mexicaanse grens, waar we dan wel over lezen, maar toch ook weer wegleggen, omdat het erg ver weg is, maar jullie zien die ontwikkeling gewoon in het echt en merken dus ook hoe ingewikkeld de wereld toch in elkaar zit. Mooie foto van jullie camper. Ik blijf me verbazen over de grote ervan en denk dan: in Nederland zou je een busrijbewijs moeten hebben. Of moet jij dat in Amerika ook hebben voor het rijden met zo’n grote camper. Het lijkt gewoon een klein mobile huis, maar wel prachtig.
    Wat een afwisselend landschap. Eerst bij de Mississippirivier en nu tussen de cactussen. Wat een land! En wat een groot land ook met al die verschillende landschappen. Want de reis die jullie nu maken gaat door meer verschillende landschappen dan jullie vorige reis. Boeiend hoor. Mooie reisdagen weer gewenst en een hartelijke groet van Pieter en Maaike.

  2. hansbrabo554@kpnmail.nl zegt:

    Hoi Peter en Paula jullie hebben al vele kilometers gereden maar wat een tocht met die grote verschillende landschappen. Hebben jullie geen last van de banken die omgevallen zijn of zijn overgenomen. Het is fijn te lezen dat het allemaal goed gaat daar en nog vele veilige kilometers groetjes Hans.

  3. wim en jetske zegt:

    Hallo Paula en Peter ,dat gaat er op lijken 30 graden heerlijk, korte broek aan. Daar ben je toch voor op vakantie mooi weer. Fijn dat alles goed verloopt, blijf mij verbazen hoe groot de bus is en dat jullie geheel zelf voorzienend zijn. Blijf genieten en doe voorzichtig fijn weekend groetjes Wim en Jetske

Geef een reactie