naar het westen van Texas

  • Hebben een heerlijke rustige nacht gehad op het State Park. Om 20:30 uur lagen we uitgevloerd in ons grote bed. Na het ontbijt was alles snel weer opgeruimd en konden we weer op pad. Via de mooie US-90 zijn we richting het westen van Texas gereden. Door een prachtige natuur en dwars door de woestijn zijn  we afgezakt richting het westen van Texas. Onderweg weer veel Border Controls gezien. We zijn zelfs aangehouden om te kunnen controleren of we illegaalse Mexicanen aan boord hadden. Komen met een hond rond de camper om te snuffelen en de vriendelijke dame wilde toch wel even onze paspoorten zien. In Sanderson de US 285 genomen richting onze bekende de I-10. In Fort Stockton ons paleisje weer eens gevuld en op richting El Paso. Toen begon het …….. wind, wind en nog meer wind. Rijden was geen pretje en het leek meer op rodeo rijden dan op gewoon rijden. Iedere keer als een grote truck ons inhaalde, werden we bijna van de weg geblazen, niet echt leuk meer !! Zijn doorgereden tot Van Horn, waar we om 16:45 een plekje op de camping hadden gereserveerd. Nadat we ons hadden geinstalleerd bleek, dat we vergeten waren dat we in een andere tijdzone zijn gearriveerd en we gratis een uur er bij krijgen. Uurtje hebben we gevuld door de boekhouding maar weer eens bij te houden. Morgen gaan we door richting El Paso en dan via New Mexico naar Arizona. Route is nog steeds afhankelijk van het weer. Het is in de buurt van Flagstaff  ‘s nachts nog erg koud en we gaan dus waarschijnlijk richting Tucson en Phoenix. Jullie horen en/of lezen het wel weer.
  • Gereden vandaag 297 mijl
  • Gereden totaal 2217 mijl

4 gedachten over “naar het westen van Texas

  1. Liesbeth zegt:

    Zo, Paula aan het werk gezet? Wij gaan morgen ook richting Tucson, dus wie weet komen we elkaar nog tegen. Wij blijven daar 2 nachten om naar Saguaro NP te kunnen gaan. Rij voorzichtig!

  2. Tine zegt:

    Met zo’n grote camper zou je niet verwachten dat je van de weg wordt geblazen 🤨
    Bij de grens is het best gevaarlijk maar jullie zijn alweer landinwaarts nu. Leuke reis hoor en het is erg leuk om te lezen.
    Nog naar Santé Fe? Mijn zus gaat daar wel af en toe heen vanuit Dallas

  3. hoeks013 zegt:

    Goed om te lezen dat het weer bij jullie beter en warmer wordt. Ik hoorde net dat het in het zuidoosten van Amerika noodweer is en dat het daar nog wel even aanhoudt. Zo te zien bezoeken jullie mooie plekken en doen jullie veel mooie indrukken op . Geniet de komende dagen goede reis verder en de groetjes uit Hoofddorp

Geef een reactie