web analytics
we zijn in Alice Springs

we zijn in Alice Springs

Na een goede vlucht in Alice aangekomen.
Vliegtuig had een half uur vertraging.
Buiten stond de bus, waar we al kaartjes voor hadden gereserveerd, op ons te wachten.
Na een ritje van ongeveer drie kwartier langs diverse hotels werden we afgezet.
Inchecken ging redelijk vlot.
Hebben een goede kamer met airco, hebben we nodig, temperatuur is momenteel 40 graden!!
Heerlijk in restaurant van het hotel gegeten en vroeg onder de wol.
Gaan morgen wennen aan de temperatuur en met behulp van de lokale VVV onze route bepalen.
Gaan waarschijnlijk niet naar Ayers Rock, hebben we al gezien en ligt eigenlijk buiten de route die we in on hoofd hebben.

6 Replies to “we zijn in Alice Springs”

  1. Hier was het wat aan de drukke kant, ook met veel verplichtingen en ook nog een begrafenis, niet in de familie of vriendenkring, maar toch- het blijft een begrafenis en ook nog in Friesland. jullie begrijpen dat ik even niet aan en reactie toekwam, maar nu ben ik er weer.
    Prachtig vond ik het om over Adelaide te lezen, want je beschreef mooi hoe de stad is en ik kreeg er een goede indruk van. Het lijkt me gewoon een mooie stad om zo een paar dagen in te verblijven en de stad in je op te nemen en eens even de tijd te nemen om een kerk in te lopen. Ook daar dus grote, prachtige kerken. Kreeg je ook nog een indruk van het kerkbezoek? Is het daar net als in ons land, waar het kerkbezoek nog steeds afneemt?
    Het inleveren van de camper: een fluitje van een cent, schreef je. Gelukkig maar, want je bent er toch altijd een beetje zenuwachtig voor, omdat je niet weet hoe ze gaan controleren en hoe precies je alles nalopen om iets te vinden wat niet klopt, maar gelukkig bij jullie niks van dat alles. Het geeft dan weer en opgeruimd gevoel en een gevoel van vrijheid, zo van-dat zit er weer op en nu naar het volgende.
    Toen ik las hoeveel km jullie al haddengereden, had ik dat niet verwacht. Want elke dag las ik het wel, maar als dat dan opgeteld ziet, denk je toch: mensen, wat een kilometers al gereden.
    Nu weer in een nieuwe stad: Alice Springs. En dat met die hoge teperatuur. Wij zijn het natuurlijk wel wat gewend na afgelopen zomer, maar mogelijk is het daar warmer en droger en voet het dan ook warmer aan. De flessen water maar gereed houden.
    Ik vertelde Wybe ook van jullie reis en dat jullie nu naar Alice Springs zouden gaan en hij zei meteen: Je gaan vast naar Ayers Rock, want dat is heel indrukwekkend, maar ik begreep dat jullie het wat anders gepland hebben.
    Ik benijd jullie nu om de warmte, want er is hier geen dag zonder regen, altijd de ramen nat. Vanavond kwam ik uit Friesland en de hele weg de ruitenwissers aan, nou je begrijpt wel dat dat verveelt en dat je dan in gedachten een mooie, zonnige herfstdag voor je ziet. En dan lees ik in jullie berichten die heerlijke zomerse temperaturen. Geniet er maar ten volle van. Ik ben al weer benieuwd naar jullie volgende blog.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.