web analytics
2 dagen Perth

2 dagen Perth

Hebben twee dagen heerlijk door Perth gedwaald.
Met de bus vanaf de camping rechtstreeks naar het centrum van de stad.
Hebben de camper een paar dagen vrijaf gegeven
Is een mooie stad en de opzet geeft een  relaxed beeld.
Er zijn in Perth vier buslijnen die je zo’n beetje alles van de stad laten zien.
Hebben hier volop gebruik van gemaakt.
In de bus is airco, dit is dan ook heerlijk bij een temperatuur van 35 tot 39 graden overdag.
In de stad zijn nog volop oude gebouwen, rondom deze gebouwen zijn de grote wolkenkrabbers gebouwd, die de skyline bepalen.
Volop grote winkels, alle bekende merken zijn vertrgenwoordigd.
Perth is een luxe stad, dat kun je aan alles merken.

Na deze twee mooie dagen komt nu het eind van onze mooie reis snel dichterbij.
Morgen camper opruimen en inpakken, zal tegenvallen bij een temperatuur van bijna 40 graden.

9 Replies to “2 dagen Perth”

 1. Na een mooie reis die jullie gemaakt hebben is nu einde in zicht .Nu nog inpakken en auto weg brengen .Daarna nog een lange vlucht naar ons koude kikkerlandje.
  Wij wensen beiden een behouden terug reis toe. Groetjes Harry en Anneke

 2. Wat een warmte! Afgelopen zomer hadden wij natuurlijk ook hier die temperaturen en dat viel niet mee, maar mogelijk is het daar toch niet zo benauwd en kun je gewoon de dingen doen die je wilt doen. De foto zag er trouwens mooi uit. Prachtig groen zo aan het begin van de zomer. Dan is een land toch eigenlijk op z’n mooist en in juist die periode hebben jullie opnieuw kennis kunnen maken met Australie, een reis die het einde nadert, een afscheid naderbij komt. Ik heb genoten van jullie vakantieberichten en heb op basis van jullie verhalen en foto’s een mooie indruk gekregen van jullie tochten door wildernis, langs de oceaan, door de steden, enz. Mensen, wat een reis. Jullie gaan die prachtige reis nu afsluiten met opruimen, inpakken en dan terugreizen naar een Mijdrecht in de herfst, waar de bladeren van de bomen regenen en je de wind weer zult voelen in je haar, maar met prachtige herinneringen aan een bijzondere reis. Jullie beiden wens ik, ook namens Maaike goede vluchten en een behouden thuiskomst en dan hoop ik jullie weer te zien, gewoon met een plastic tas in de hand op weg naar Albert Heijn voor boodschappen.

 3. Ach, het is voorbij. Tenminste bijna. Als je ervoor staat en in het begin van je reis lijkt het een heel lange tijd, maar zo naar de laatste week denk je toch dat de tijd omgevlogen is. Jullie hebben die tijd goed gebruikt en heel veel gezien en gedaan. Thuis als je de foto’s gaat uitzoeken, kun je alles nog eens rustig terugzien.
  Nu alles in orde maken voor de terugvlucht, even doorbijten!
  Hopelijk wil zaterdag het zonnetje schijnen, zodat de overgang van het lichte Australie naar het grijze Nederland niet al te veel tegenvalt. Maar ook weer fijn om straks in je eigen huis te zijn. Alles is goed, zolang je maar terug kunt kijken op een prachtige reis!
  Een heel goede vlucht gewenst en tot ziens!

 4. Nou helaas het eind is in zicht,maar ook wel gezellig dat jullie nu weer terug komen. Welkom thuis!!! Hier heeft het vandaag geregend, onweer en hagel maar ook droog dus even in de tuin alvast een gedeelte buxus uitgegraven kan ik een nieuwe tuin maken. Ook leuk morgen hoop ik nog een keer en dan planten. De violen staan er ook in, gezellig! Bedankt voor alle verhalen ik genoot ervan! Goeie thuisreis groetjes Ems

 5. Ja,ja aan alles komt een eind ook aan een fijne vakantie. Nu nog even alles in de koffer proppen en klaar maken voor de terugreis.De aankomst op Schiphol zal wel tegen vallen want het is hier op het moment niet hoger dan 8a9 graden met regelmatig buien. Wij wensen jullie een voorspoedige terugreis, groetjes uit Hoofddorp

 6. Wat een hitte 40 graden.
  Wij hebben 2 weken van de zon genoten en zijn net weer terug in het koude natte Nederland.
  Dus geniet nog van de laatste warmte. Van Sidney tot Brisbane heel veel bosbranden op het moment, dus jullie zitten gelukkig aan de goede kant van Australië. Wensen jullie een goede terugreis.

 7. Hoi Paula & Peter,
  Inderdaad, Perth is een heel mooie opgeruimde stad. Zo, dus het einde is toch alweer in het zicht! Wij hebben in ieder geval kunnen genieten van jullie bijzondere reis op “enige” afstand …. Bedankt voor de reis verslagen en we wensen jullie vast een voorspoedige- en comfortabele terugreis toe! Groetjes, Jackie & Cor.

 8. Het einde van jullie vakantie is in zicht en succes met het opruimen van de camper en het inpakken van de handel die jullie weer mee willen nemen naar thuis. Als jullie weer thuis zijn komt er dan nog een uitgebreid foto album op deze site van al die ongetwijfeld fraaie foto’s die jullie hebben gemaakt tijdens de reis.

  1. Hoi Ben,

   Dank je wel voor al je fijne reacties tot nu toe.
   Jij weet wat reizen inhoudt tenslotte.
   Wat zou je er van zeggen om de foto’s en ook die van de andere jaren eens bij ons thuis te komen bekijken?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.