Savannah Tennessee

Voor ons doen vroeg opgestaan.
Onze koelkast heeft problemen, daar eerst achterheen.
Contact met RoadBear gehad en we zoeken naar een oplossing.
Toch maar gaan rijden, om 10 uur reden we de camping af.
Vanaf de camping naar de Dubble Arch bridge gereden. Dit is een beruchte brug, waar in het verleden heel veel mensen vanaf zijn gesprongen om zelfmoord te begaan.
Vandaag de hele dag de Natchez Trace Parkway gevolgd.
Dit is een scienic road die door de staten Alabama, Mississippi en Tennessee loopt. Inderdaad een prachtige weg, heel ontspannen rijden en genieten van de mooie natuur.
In Savannah Tennessee een prima camping gevonden. Eerst geen plek, maar toen we aangaven alleen maar electriciteit nodig te hebben, hadden ze een mooie plek voor ons. Voordeeltje, we kregen senior korting.
Morgen naar Shiloh National Military Park, hier is in de burgeroorlog een van de bloedigste veldslagen gevoerd.
Daarna richting Tupelo, de geboorteplaats van Elvis

3 gedachten over “Savannah Tennessee

  1. wim en jetske zegt:

    Hi Paula en Peter
    Dat is even een tegenvaller, een kapotte koelkast. Is het probleem ondertussen opgelost. Is het daar al een beetje hoog seizoen omdat ze geen plaats hadden. Maar ze zijn wel aardig om een paar senioren toe te laten. Wat voor weer hebben jullie. Hier is het de enevdag mooiven de andere stormachtig. Ga verder genieten en we horen weer van jullie.
    Groetjes

  2. Pieter Boersma zegt:

    Even naar de foto gekeken, natuurlijk, en dan zie ik Paula zitten alsof ze in de tuin hier zit, zo gewoon lijkt het, maar als je beter kijkt zie je de grote camper en ik dacht meteen: dat je daarin durft te rijden! Nu zijn jullie op dat gebied wel wat gewend, maar het leek mij toch een groot voertuig. Ik dacht nog: zou je bij ons een busrijbewijs moeten hebben voor zo’n grote camper? Jullie rijden al mooi naar het zuiden en het zal ook weldra wel warmer worden, zodat de jas uit kan in de zon, Ik stel me voor dat jullie ook wel naar een wat warmere dag verlangen. Jullie zijn nu echt in het gebied van de burgeroorlog, noord tegen zuid, waar we eigenlijk in Nederland weinig van weten, maar wat wel een intense oorlog is geweest die de tweedeling in Amerika nooit helemaal weg heeft kunnen werken. Ik ben wel benieuwd naar wat jullie in het oorlogsmuseum daarover te zien krijgen. Het is vast heel interessant.
    Je schreef ook dat het weer mooi rijden is over de wegen. Is het echt zoveel anders dan hier en is het nog steeds met 80 km als limiet?
    Morgen een mooie dag gewenst en dan horen wij wel weer van jullie belevenissen.
    Groet, Pieter

  3. hoeks013 zegt:

    Toch fijn dat jullie een plaatsje konden krijgen en dan ook nog met korting, daar zijn we als Hollanders tuk op . Wel een verschil in onderhoud aan de wegen in de verschillende staten als je het leest wat dat aan gaat mogen wij hier niet klagen.

Geef een reactie