op naar Tennessee

Na onze laatste hotelovernachting reizen we nu af naar Nashville in Tennessee. Hier gaan we de camper uit zijn winterslaap halen. Per staat merk je of er geld is voor het onderhouden van de wegen. Indiana en Illinois erg slecht onderhouden wegdek, gaten in de weg en veel provisorisch opgelapte stukken. Het was een verademing om Kentucky binnen te rijden, wat een verschil, lijkt zelfs een beetje op de Nederlandse wegen. Buiten kleurt de omgeving naar het voorjaar, de eerste bloemenpracht laat zich zien in de vroege voorjaarszon. Zijn in de buurt geweest van de geboorteplaats van Abraham Lincoln de beroemde Amerikaanse president tijdens de burgeroorlog. Ook volop whiskey distilleerderijen gezien, oa James Beam, hard voorbij gereden. In Bowling Green wilden we naar het Corvette museum, eerst kreeg Paula van de chauffeur een rondje koffie. Na de koffie helemaal het museum vergeten. Op de camping aangekomen meteen aan het werk, camper installeren, leidingen schoonspoelen, watertank vullen. Alles ging goed, totdat we merkten dat de waterpomp niet functioneerde. Gelukkig waren een paar handige Canadezen zo vriendelijk om samen met de helpdesk van Road Bear het probleem op te lossen. Camper is nu reisklaar en vannacht gaan we er voor het eerst in slapen. Morgen naar Nashville met de shutlle, kan de camper wat uitrusten.

4 gedachten over “op naar Tennessee

  1. Pieter Boersma zegt:

    Nu zijn jullie echt in het zuiden en zullen de wegen zeker beter zijn, want daar vriest het veel minder, waardoor de wegen in het midden en noorden veelal kapot gaan en niet steeds worden gerepareerd. Ook zal zeker de temperatuur omhoog gaan en merk je ook hoe groot dat land ook al weer is en dat je gerekend vanuit Mijdrecht al diep in het zuiden van Europa zit en in Amerika gewoon nog in hetzelfde land zit.
    Nu jullie je huis op wielen echt in gebruik gaan nemen, gaat het ook jullie huis worden en woon je een beetje in de country-en western wereld met de daarbijbehorende muziek en terwijl ik dat zo opschrijf hoor ik Johnny Cash gewoon zingen. Geniet ervan, want dit is een bewonderenswaardige belevenis. Altijd die muziek horen op de radio en nu rijden dlor het land waar die muziek gem aakt wordt

  2. Ems zegt:

    Gelukt!!!
    Wat een geweldige reis gaat dit worden met z’oooon grote camper dat is zowiezo voor Pete r een geweldige ervaring voor Paula veel werk kunnen jullie wel zonder walkie talkie de ruimte overbruggen . Let op de fietspaden zie brug. Ben blij dat ik daar niet hoef te fietsen. Nu gaat het echt beginnen de camper is nu gereed, dus succes met de reis en volop genieten!!!!
    Op naar Nashv ille. Groetjes tot zover

Geef een reactie