web analytics
naar Echuca

naar Echuca

Ons verblijf op de zo goed aangeschreven Big4 camping viel ons tegen.
Geen of slecht Internet, plek tegenover een bouwterrein om de de camping te vergroten en daarbij een prijs te vragen, die we nog niet eerder hebben betaald.
Dus  op weg naar Echuca, een leuke plaats waar veel te doen is.
Gisteren ontdekt, dat komend weekend een vrij weekend is in Victoria eo.
Dat hebben we geweten, alles vol in Echuca.
Hadden gepland om hier een paar dagen te blijven, dus niet.

Hebben besloten om vanaf vandaag “plan B” in werking te stellen.
Gaan niet de Murray River volgen, staat toch  bijna geen water in.
Doorgereden naar Bendigo, waar we het weekend zullen blijven.
Gaan maandag door richting Grampians NP.
Daarna is het de bedoeling om toch via de kust naar Adelaide te rijden.

Pieter, je ziet dat we met de kaarten aardig overweg kunnen.

Gereden 175 km
Totaal  1190 km

3 Replies to “naar Echuca”

  1. Hallo hier weer Internet want ik ben weer thuis! Alles was perfect gewelige vakantie gehad. Nu de foto’s. Fijn te lezen dat jullie ook ge nieten, een paar ongemakken horen daar helaas bij maar Peter gaat het al wat beter?
    Het ziet er op de foto’s mooi uit zal maandag op d e kaart even naar de route kijken. Ik ga nu naar Tiel om het vee op te halen, Jua is al thuis dat is al wel gezellig ik meld me maandag weer liefs ems

  2. Zo te lezen is het daar ook al vakantietijd. Onze mei vakantie?? Druk op de camping. Hopelijk is dit de laatste keer geweest dat alles vol is en dat de prijzen weer redelijk worden . Hoe gaat het met Peter, alweer een beetje opgeknapt of moet hij het komend weekend verwend worden. Voorstel: Een goed glas whiskey en een gebakken ei doet wonderen. (denken wij). Nou geniet verder en een goed weekend.

  3. De mail van gisteren en vandaag hadden geen link om naar jullie site gaan maar omdat de vorige in een map heb staan kom ik er toch wel maar wilde het even melden. O was dat een bouwterrein terwijl ik dacht dat jullie er een balletje konden slaan. Maar goed dat jullie een plan B achter de hand hadden maar dat moet je ook haast wel je weet nooit wat er kan gebeuren en het weekend rustig aan kunnen jullie er volgende week weer vol tegen aan..

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.