web analytics
Mandurah – 2

Mandurah – 2

Besloten om het reisschema wat om te gooien.
Blijven vandaag nog een dag in Mandurah.
Hebben voor morgen een tour naar het Pinguin Island vanuit Rockingham geboekt.
Dan door naar Fremantle waar we voor zaterdag en zondag de camping hebben gereserveerd.
Vandaag weer naar de stad.
Leuke wandeling gemaakt langs de baai.
Volop dolfijnen en zelfs een pijlstaartrog.
Iedereen als kleine kinderen proberen als eerste de dieren te spotten.
Daarna onszelf getrakteerd op een heerlijk ijsje en als slot nog even de Mall bezocht.
We hebben in de loop der jaren al heel wat grote winkelcentra gezien, maar deze staat in ieder geval in de top 3, wat een gigantische verzameling van allerlei winkels.
Op de camping even wat uitbollen.
Morgen weer genieten van een mooie dag.

Vandaag gereden 14 km
Totaal gereden 2224 km

3 Replies to “Mandurah – 2”

  1. Vandaag een prachtige herfstdag, zo’n dag in het najaar die je goed doet, omdat er geen wind is en de zon tussen wolken door schijnt en het licht dan zo prachtig op de gekleurde bladeren valt. In het parkje was dat een prachtig gezicht en als jullie weer tuis zijn en het weer ‘n mooi dag is, kunnen jullie het ook nog zien en zie je meteen de grote verandering met een zomers Australie, want die laat de foto’s bij jullie berichten goed zien.
    ik heb de berichten weer met belangstelling gelezen en deze keer was ik het meest verbaasd over die bijna twee km lange pier in zee, ja in de oceaan en daarbij dacht ik meteen wat nou, als het stormt?Jullie hebben hem helemaal tot het eind gelopen en dan moet je je wel midden in de oceaan wanen en wie kan jullie dat hier nou nazeggen! Dat is vakantie in optima forma, een belevenis die je niet vergeet.
    Ook leuk vond ik het bericht over die prachtige mall, al in kerstversiering zag ik. Ik heb ze zelf in Amerika ook gezien en was er erg van onder de indruk: zoveel mooie winkels bij elkaar, niks geen rommel, gewoon mooi. En ik begreep dat jullie nu in Mandurah die ervaring ook hebben. Gewoon lopen en je verbazen over alle moosi wat je ziet. Je schreef ook al dat jullie nu in een gebied zijn waar welvaart heerst, waar mensen het goed hebben en ook wat te besteden hebben, gezien de luxe van de mall. Mooie ervaring. Ook verbaasde ik me over dat in zo’n welvarend gebied je toch een camping tegenkomt, waar je meteen rechtsomkeerd maakt en een andere zoekt en die dan ook vindt. Daaruit blijkt ook maar weer dat je altijd weer voor verrassingen komt, al heb je het thuis via internet zo goed voorbereid. Trouwens, waar jullie nu de laatste dagen zijn, likt me een mooi gebied om te zijn en dan is het ook nog het einde van de lente daar en laat de zomer niet eens zo lang meer op zich wachten. Ik zou nog maar eens een lekkere Australische wijn uit dat gebied drinken, mooi op de stoeltje voor de camper op de camping en dan stil even de gedachten laten gaan over de herfstkleuren van Mijdrecht.

  2. Veel plezier bij het Pinguin Island en hopelijk is de zee niet te ruw. De laatste keer dat wij zo,n tour maakten was de zee behoorlijk ruw. Heeft natuurlijk ook z’n charme. Veel plezier tijdens het laaste weekend in Australie en ga nog lekker genieten.
    Groetje Jetske en Wim

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.