web analytics
laatste reisdag tot Adelaide

laatste reisdag tot Adelaide

Uit Aldinga Beach vertrokken vanaf weer een goede camping richting Adelaide.
Aangezien we ongeveer 35 km vanaf Adelaide zitte, hebben we het echt rustig aan gedaan.
Hebben de TomTom uitgezet en zelf de route, via de kust bepaald.
Regelmatig een stop gemaak om lekker ontspannen in het zonnetje te zitten en wat langs de boulevards te wandelen.
De route langs zeer mondaine, waaronder Port Nourlunga, maar ook minder luxe plaatsen zoals O’Sullivan Beach heeft ons weer een prachtige dag gebracht.
Volop uitzichten op zee, die ze hier de Golf van St.  Vincent noemen.
Hebben nu de cirkel van het Fleurieu Peninsula rond gemaakt.
Schiereiland is in een woord fantastisch, zoveel moois, afwisselende natuur en de vele vergezichten over zee en heuvels hebben zeer ve indruk op ons gemaakt.
Met behulp van onze uitgebreide kaart en de uitstekende kaartlezer dwars door Adelaide naar de camping gereden.

Hebben vier nachten een plek op de camping zodat we relaxed en met de bus naar het centrum kunnen gaan.

Gereden. 45 km

Totaal.    2589 km

5 Replies to “laatste reisdag tot Adelaide”

  1. Wat een mooie foto’s stonden er deze keer bij, vooral die met de
    rotsen en de intens blauwe zee. Het lijkt mij ook prachtig om daar wandelingen te kunnen maken en zo van de natuur en het uitzicht te kunnen genieten zoals jullie nu al weer een paar dagen doen.
    Trouwens, jullie zijn niet de enige Nederlanders op het ogenblik in Australie, want premier Mark Rutte is daar op staatsbezoek voor een paar dagen en hij heeft altijd een grote handelsgenzelschap mee. Dus misschien komen jullie nog wel een Nederlander tegen.
    Nu zijn jullie in Adelaide, dat is toch een mooie stad als ik het me zo van plaatsjes herinner. Engels opgezet, want die Engelsen zetten alles op naar hun model. Maar er zal tegenwoordig ook wel veel nieuwbouw zijn. Het is toch een van de bekendste steden van het land. Mooi is het dat jullie nu ook zomerachtig weer hebben en de jas in de camper kunnen laten, a lzal het in de avond nog wel fris zijn, ook al omdat je bij zee zit.
    Wat me wel opvalt is, dat jullie wel heel veel verschillende landschappen zien, dan weer de bergen, dan weer door wijngaarden en nu weer aan een rotsige kust. dat is wel echt vakantie.

  2. Het is goed gepland 4 dagen even rustig aan doen! als het weer ook meewerkt kunnen jullie lekker wandelen en puzzelen , boekje lezen in de zon! Hier alles goed het weer valt mee kan fietsen en in de tuin werken soms een bui maar dat is goed om het waterpijl weer omhoog te krijgen. Vandaag schijnt ook regelmatig de zon. gisteren kwam ik in Mijdrecht Jolanda van Walraven tegen een tijd gezellig staan kletsen vroeg ook naar jullie maar ze heeft geen webmail adres meer, afgesproken dat we zeker een keer koffie gaan drinken als jullie weer terug zijn. geniet lekker van de “vrije”dagen en tot schrijfs

  3. Fijn dat jullie met plezier terug kunnen kijken op de reis in dit mooie stuk van Australië. Nu nog een paar mooie lalala dagen in en nabij de stad. Veel plezier en een lekker zonnetje erbij!

  4. Lekker rustig daar op het strand maar als iedereen net zo strandliefhebber is al ok zal het ook rustig blijven. Nu rustig de stad en de omgeving verkennen en hopelijk is het weer jullie goed gezind.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.