web analytics
begin deel 3

begin deel 3

Na een korte nacht, we gingen pas om 2:00 uur naar bed, beginnen we vandaag met het 3e deel van onze reis.
Camper opgehaald, duurde door de drukte langer dan we gewend zijn.
Als pleister op de wonden van gisteren hebben we een Maui camper meegekregen.
Maui’s zijn de eerste series die worden uitgegeven door de verhuurder.
Dus relatief nieuwe camper, pas 115.000 km op de teller.
Om11:00 reden we weer op de snelweg.
Eerst weer een voorraad boodschappen ingeslagen.
Het schoot Peter in een keer te binnen, dat de stroomkabel nog bij de verhuurder lag.
Dus weer terug, ondertussen mailtje ontvangen, dat de stroomkabel gevonden was.
Daarna besloten een camping in de buurt op te zoeken.
De camper opnieuw in te ruimen en morgen op stap te gaan.
Willen richting de beroemde “Wave Rock” en daarna naar de goldfields.
We melden ons weer.

Vandaag gereden 40 km

6 Replies to “begin deel 3”

  1. Weer boeiende verhalen gelezen want je schrijft zo dat het boeiend leest en je denkt: wat beleven die mensen toch veel. Ook hier in Nederland weer aandacht voor jullie reisland, want zowel in de krant als in het NOS-journaal werd uitgebreid melding gemaakt dat Ayers Rock niet meer beklommen mag worden vanwege dat het toch een heiligdom is van de Abirigionals. Jullie zijn toch ook in die wereld geweest?
    Je schreef over een dingo en ik denk dan meteen: ze zitten in de wildernis en moeten oppassen, maar zo’n vaart zal het waarschijnlijk niet lopen, maar toch, zoals je schreef, het blijven wilde dieren. Ook schreef je weer over grind-en gravelwegen. Moet ik me dan toch een soort wildernis voorstellen? Kijk, die heb je in Nederland ook wel, maar dan van een gering aantal kilometers, maar daar bij jullie is dat natuurlijk wat anders als je uren moet hobbelen.
    Ik wens Peter toe dat het virusongemak snel weer tot het verleden behoort, want op vakantie heb je natuurlijk alle tijd om te rusten en het rustig aan te doen, maar je wilt ook wat zien en alles eigenlijk uit de tijd halen dat je ergens bent. Een gulden middenweg vinden is misschien de beste oplossing, want hoest is vervelend en maakt je niet helemaal fit, terwijl je dat nou juist wel wil zijn.
    Een vlucht gemist, ja dat kan. Wij missen op onze treinreizen ook wel eens een aansluiting, maar dan nemen we de volgende trein en komen ook waar we willen zijn. Zo ging dat dus ook met jullie, gewoon met allerlei gedoe natuurlijk, de volgende vlucht. Toch moet je dat even verwerken, maar op vakantie is het toch ook altijd zo, dat als het weer achter de rug is en de nieuwe standplaats zich opent, dan vergeet je het ook weer, ook het gedoe dat dat met zich meebrengt. Nu beginnen jullie aan het derde deel van jullie reis en ik wens jullie toe dat het mooi zal zijn. Ik kijk al weer uit naar jullie volgende verhaal.

  2. Hopelijk gaat het snel beter met Peter , lekker genieten en ook af en toe uitrusten, fijne tijd in jullie 3 de periode we zien de mooie plaatjes tegemoet,groet uit Nijverdal.

  3. Het is misschien wel goud wat er blinkt op jullie laatste trajecten. Begin weer even tobben maar nu komt het allemaal weer super voor elkaar. Ik ben weer lekker in de tuin bezig geweest denk laatste keer voor dit jaar gras gemaaid morgen de machine schoon en opruimen

  4. Geniet van al het moois wat jullie nog gaan zien in het laatste deel van de vakantie
    Het gaat nu snel hoor Hier in het weekend gaat de winter tijd in . Groetjes Harry en Anneke

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.